VIBY MURER

Tlf.: 40 52 90 52

v/ Fahim Aria, mureruddannet med ROS 2013.​

Medarbejder i NOCs "gør-det-selv" siden 2011.

Tidligere

​"NOCs "gør-det-selv"

v/ Niels Olav Christensen

Håndværker til små og store opgaver

VIBY MURER i Viby J nær Skanderborg og Odder er den lokale håndværker. Mit navn er Fahim Aria​​, og jeg har flere års erfaring som håndværker fra NOC's "gør-det-selv", som jeg nu viderefører under navnet VIBY MURER.

Håndværker der bevæger sig hen over traditionelle faggrænser

​Vores styrke som billig håndværker er fortsat, at vi fleksibelt bevæger os hen over de traditionelle faggrænser for håndværkere. Vi udfører stort set alle de former for arbejdsopgaver, som er relevant i enhver bolig, lejlighed, villa, sommerhus. Vi er med andre ord den lokale håndværker.

​Vores speciale er alle former for flise- og murerarbejder, men det kan også være et nyt blomsterbed eller en ny indkørsel med en solid flisebelægning. Det kan endvidere være flytninger, lofter, gulve, vinduer, døre, spartling, filt, malerarbejde og opsætning af vægge. Vi koordinerer gerne med elektriker- eller VVS-firmaer.

Vi er altid klar med et håndværker tilbud, men vores faste priser er:

  • 300 kroner i timen
  • 160 kroner om dagen til eventuel trailer
  • 160 kroner om dagen til servicevogn og værktøj
  • Eventuel andel af miljøafgift til genbrugsstation + 25 % moms

​Vi lægger vægt på den gode service, og vi har altid fokus på detaljen og rydder op efter os. Samtidig har vi en tæt dialog med kunden, så opgaven løses hurtigt og effektivt. Vi kommer naturligvis til den aftalte tid, og som håndværker ligger vi i den billige ende.

Kontakt din lokale håndværker for at få et tilbud

​Søger du en dygtig håndværker, så er du kommet til rette sted. Kontakt din lokale håndværker på telefon 40 52 90 52 eller på murerfahim@gmail.com.​

Med venlig hilsen

Fahim Aria​​

VIBY MURER v/ Fahim Aria

Rosenhøj Bakke 6, 3th • 8260 Viby J • murerfahim@gmail.com • CVR: 29037361

F-A Murer
St. Blichersvej 10
8230 Aabyhøj
Tlf.: 24604017
CVR: 29037361
murerfahim@gmail.com