VIBY MURER

Tlf.: 40 52 90 52

v/ Fahim Aria, mureruddannet med ROS 2013.​

Medarbejder i NOCs "gør-det-selv" siden 2011.

Renovering af badeværelse og toilet for private og erhverv

Hos VIBY MURER i Viby J nær Skanderborg og Odder tilbyder vi billig renovering af badeværelse og toilet for private, som ønsker et nyt badeværelse eller blot et nyt bad. Vi laver også gerne renovering af badeværelse og toilet for virksomheder, institutioner og boligforeninger.

Reparation, ombygning og renovering af badeværelse

​Vi udfører reparationer, moderniseringer, renoveringer og ombygninger af de alle typer af badeværelser og toiletter.

Hvad koster renovering af badeværelse? Det kommer naturligvis an på omfanget af den ønskede badeværelse renovering. Er det blot nyt sanitet, eller er det nye fliser. Det kan også inkludere opbankning af gulv, lægning af gulvvarme og isolering af gulv samt støbning. 

Vi laver arbejdet i de ønskede materialer, og vi råder om valg af den bedste løsning, ligesom vi hjælper med design.

Vi kan endvidere udskifte defekte klinker og fliser. Vi kan også opbygge en bruseniche eller indsætte et nyt badekar, montere badeværelsesmøbler, lave et væghængt toilet samt installere nye armaturer og så videre. Vi koordinerer arbejdet med VVS-installatører og elektrikere.

Vi lægger vægt på den gode service ved renovering af badeværelse. Derfor har vi fokus på detaljen, kommer til aftalt tid og ligger i den lave ende prismæssigt. Desuden rydder vi op efter os selv, og vi har en tæt dialog med kunden, så udfordringerne bliver løst hurtigt og effektivt.

Kontakt os for at få en pris på udskiftning af badeværelset

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 52 90 52 eller på murerfahim@gmail.com for at få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse.

Se eksempler på udførte badeværelsesopgaver nedenfor.

VIBY MURER v/ Fahim Aria

Rosenhøj Bakke 6, 3th • 8260 Viby J • murerfahim@gmail.com • CVR: 29037361

F-A Murer
St. Blichersvej 10
8230 Aabyhøj
Tlf.: 24604017
CVR: 29037361
murerfahim@gmail.com